Origin8 Voorwiel - Groen adz

€ 74,95 € 54,50

Bespaar 27% (-€ 20,45)

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Omschrijving

Voorwiel Origin8 voor Fixie, Single Speed en Racefietsen:
· 14-622 (700c).
· Gewicht: 1,30 kgs.
· Origin8 42mm velgen, niet machinale remrand.
· 100mm inbouwruimte voor, 120mm inbouwruimte achter.
· 32 hole.
· Zwarte sealed hub.

Beschrijving

De De Origin8 velgen hebben een 42mm profiel en zijn populair onder fixie rijders, met roestvrijstalen spaken, afgedichte lager naven en dubbele aluminium wanden. Dit wiel heeft geen machinale remranden. De remrand is geschilderd, dit betekent dat je op het geverfde gedeelte de remmen zult plaatsen.

De wielen hebben een bredere zijkant dan de Weinmann velgen met meer aluminium om de kleur mooi te tonen. Wij raden radiaal gespaakt aan om esthetische redenen, ondanks het feit dat deze manier van spaken minder sterk is dan gekruisde spaken. Als je liever dit wiel met gekruisde spaken hebt, geef dit dan aan in ´commentaar´ veld tijdens het aankoopproces.

Origin8 velgen hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De maat 700c betekent dat de velg met alle racefiets banden te combineren is. Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en een 60mm-ventiel binnenband is benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Andere producten van Voorwielen

Klanten die Origin8 Voorwiel - Groen adz kochten, kochten ook

Recent bekeken producten