Weinmann G42 Voorwiel - Geel PC

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann G42 Voorwiel - Geel PC

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,30 kgs.
  • G42 42mm velgen, niet machinale remrand.
  • 100mm inbouwruimte voor, 120mm inbouwruimte achter.
  • 32 hole.
  • Zwarte sealed hub.

Omschrijving

De Weinmann G42 Voorwiel in Geel PC is een kwalitatief hoogwaardig wiel voor de fanatieke fietser. Het wiel heeft een afmeting van 14-622 (700c) en een gewicht van slechts 1,30 kilogram. De G42 42mm velgen zijn voorzien van niet machinale remrand, wat zorgt voor een optimale grip tijdens het remmen.

Dit wiel heeft 100mm inbouwruimte voor en 120mm inbouwruimte achter, wat zorgt voor een optimale pasvorm voor elke fiets. Het wiel heeft bovendien 32 holes, wat zorgt voor een goede balans tussen gewicht en sterkte.

De zwarte sealed hub van dit wiel is van hoge kwaliteit en zorgt voor jarenlang fietsplezier. Kortom, de Weinmann G42 Voorwiel in Geel PC is een uitstekend wiel voor de fanatieke fietser die op zoek is naar een duurzaam en betrouwbaar product.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann G42 Voorwiel - Geel PC

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Weinmann G42 Voorwiel - Geel PC kochten, kochten ook

Recent bekeken producten