Weinmann G42 Achterwiel - Geel PC

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann G42 Achterwiel - Geel PC

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,45 kgs.
  • O.L.D 120mm.
  • G42 42mm velgen, niet machinale remrand.
  • Spaken: DT Swiss 2.0.
  • Achternaaf verzegeld.
  • Flip / flop system.

Omschrijving

De Weinmann G42 Achterwiel is een geweldige optie voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en duurzaam achterwiel. Het wiel heeft een diameter van 14-622 (700c) en weegt slechts 1,45 kg, wat het tot een lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren optie maakt. De G42 42mm velgen met niet machinale remrand bieden uitstekende wendbaarheid en prestaties op de weg.

De spaken van de Weinmann G42 zijn van het merk DT Swiss 2.0, wat betekent dat ze van topkwaliteit zijn en lang meegaan. De achternaaf is ook verzegeld, waardoor het wiel tegen vocht en vuil wordt beschermd en je langer van je aankoop kunt genieten. Bovendien heeft het wiel een Flip / flop systeem, zodat je het wiel gemakkelijk kunt omdraaien als je een nieuwe look nodig hebt.

Kortom, de Weinmann G42 Achterwiel biedt uitstekende kwaliteit en prestaties voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbaar wiel voor hun ritten. Dit gele wiel zal zeker de aandacht trekken en een opvallende verschijning maken aan de achterkant van je fiets.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en een 60mm-ventiel binnenband is benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann G42 Achterwiel - Geel PC

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Weinmann G42 Achterwiel - Geel PC kochten, kochten ook

Recent bekeken producten