Origin8 Fixed Gear Voorwiel - Blauw ADZ

48-72hrs

Specificaties Origin8 Fixed Gear Voorwiel - Blauw ADZ

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,30 kgs.
  • Origin8 42mm velgen, niet machinale remrand.
  • 100mm inbouwruimte voor, 120mm inbouwruimte achter.
  • 32 hole.
  • Aluminium sealed hub.

Omschrijving

De Origin8 Fixed Gear Voorwiel Blauw ADZ is een uitstekende keuze voor elke fietser die op zoek is naar een betrouwbare en stijlvolle wielset. Met een formaat van 14-622 (700c) en een gewicht van 1,30 kg, is dit wiel vrij licht en biedt het ook goede prestaties op de weg.

Dit wiel beschikt over Origin8 42mm velgen die geen machinale remrand hebben voor een betere aerodynamica tijdens het fietsen. Het heeft een inbouwruimte van 100mm aan de voorkant en 120mm aan de achterkant, waardoor het compatibel is met een breed scala aan fietsen. Bovendien heeft het wiel 32 gaten en een aluminium afgedichte hub voor extra duurzaamheid en sterkte.

Dit wiel is niet alleen functioneel en presteert goed, maar het heeft ook een mooie blauwe kleur die elke fiets kan verbeteren en er geweldig uit kan laten zien. Dus, als je op zoek bent naar een wielset die jouw fietservaring kan verbeteren, dan is de Origin8 Fixed Gear Voorwiel Blauw ADZ zeker een goede keuze.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en een 60mm-ventiel binnenband is benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Reviews Origin8 Fixed Gear Voorwiel - Blauw ADZ

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Origin8 Fixed Gear Voorwiel - Blauw ADZ kochten, kochten ook

Recent bekeken producten