BLB Notorious 90 Achterwiel - Wit

€ 485,00 € 415,00

Bespaar 14% (-€ 70,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Notorious 90 Achterwiel - Wit

  • 12-622 (700c).
  • Gewicht: 1,40 kgs.
  • Velg carbon met 90mm deep profiel.
  • Velg gewicht (zonder spaken, naaf): 860grs.
  • Inbouwruimte: 100mm voor, 120mm achter.
  • Hoge kwaliteit naaf: BLB King of BLB Track.

Omschrijving

De BLB Notorious 90 Achterwiel Wit is een hoogwaardig achterwiel dat geweldig presteert op de weg en de baan. Dit wiel heeft een velg met een diepte van 90 mm, waardoor het optimaal is voor rijders die op zoek zijn naar snelheid. De carbon velg is licht van gewicht en weegt slechts 860 gram (zonder spaken of naaf).

Dit wiel is ontworpen om te passen in een inbouwruimte van 120 mm aan de achterkant en 100 mm aan de voorkant. Het kan worden gebruikt met verschillende hoogwaardige naven, zoals de BLB King of BLB Track nabes. Deze naven zijn duurzaam en zorgen voor een soepel rollende rit.

Het gewicht van dit wiel is 1,40 kgs en het past op een 12-622 (700c) band. Het is geweldig voor zowel beginnende als ervaren rijders die op zoek zijn naar een unieke en opvallende upgrade voor hun fiets. Als je op zoek bent naar een hoogwaardig achterwiel, dan is de BLB Notorious 90 Achterwiel Wit een uitstekende keuze.

Je kan erop zetten 23, 25 of 28 inch banden en een binnenband met extra large ventiel is nodig. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Notorious 90 Achterwiel - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die BLB Notorious 90 Achterwiel - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten