Notorious 90 Achterwiel - Roze

€ 485,00 € 415,00

Bespaar 14% (-€ 70,00)

8-9 Werkdagen
Geen verzendkosten

Specificaties Notorious 90 Achterwiel - Roze

  • 12-622 (700c).
  • Gewicht: 1,40 kgs.
  • Carbon velg met 90mm deep profile.
  • Velg gewicht (zonder spaken, hub): 860grs.
  • Inbouwruimte: 100mm voor, 120mm achter.
  • Hoge kwaliteit naaf: BLB King of BLB Track.

Omschrijving

De Notorious velg is gemaakt van 100% 3k carbon en heeft een 90mm velgprofiel. De velg is extreem licht voor zijn soort. Je kunt kiezen uit een hoge kwaliteits BLB King naaf of een BLB Track naaf.

Deze velgen kunnen gebruikt worden met remmen die compatibel zijn met carbon wielen. Het gebruik van normale remblokjes op carbon velgen is uiterst gevaarlijk, tevens vervalt de garantie bij dergelijk gebruik.

Deze velg gaat samen met normale draadbanden tot 130 PSI. De maat is 700c, en betekent dat het compatibel is met alle race fiets banden. Je kan erop zetten 23, 25 of 28 inch banden en een binnenband met extra large ventiel is nodig. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Andere producten van Achterwielen

Klanten die Notorious 90 Achterwiel - Roze kochten, kochten ook

Klanten die Notorious 90 Achterwiel - Roze kochten, kochten ook