BLB Notorious 90 Achterwiel - Geel

€ 485,00 € 415,00

Bespaar 14% (-€ 70,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Notorious 90 Achterwiel - Geel

  • 12-622 (700c).
  • Gewicht: 1,40 kgs.
  • Carbon velg met 90mm deep profile.
  • Velg gewicht (zonder spaken, hub): 860grs.
  • Inbouwruimte: 100mm voor, 120mm achter.
  • Hoge kwaliteit naaf: BLB King of BLB Track.

Omschrijving

Word de leider van de wedstrijd met het BLB Notorious 90 Achterwiel Geel. Dit achterwiel is geschikt voor een fiets met een wielmaat van 12-622 (700c) en heeft een gewicht van 1,40 kgs. Dankzij het gebruik van een carbon velg met 90mm diep profiel, biedt dit wiel uitstekende aerodynamische eigenschappen.

Het velggewicht zonder de spaken en hub, van dit BLB Notorious 90 achterwiel, bedraagt slechts 860 grs. Dankzij de hoge kwaliteit naaf, kan je met dit wiel gemakkelijk weerstand bieden aan hoge snelheden. Je kan kiezen uit de BLB King of BLB Track naaf, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur.

Met een inbouwruimte van 100mm voor en 120mm achter, past dit wiel in de meeste fietsen. De combinatie van stijl en prestatie maakt dit BLB Notorious 90 Achterwiel Geel een uitstekende keuze voor de gepassioneerde en competitieve fietser.

Je kan erop zetten 23, 25 of 28 inch banden en een binnenband met extra large ventiel is nodig. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Notorious 90 Achterwiel - Geel

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die BLB Notorious 90 Achterwiel - Geel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten