BLB Notorious 50mm Voorwiel - Carbon

€ 385,00 € 365,75

Bespaar 5% (-€ 19,25)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Notorious 50mm Voorwiel - Carbon

  • 12-622 (700c).
  • Carbon weave 3K.
  • Velg gewicht: 540grs.
  • Gewicht naaf BLB King: 0,32 kgs.
  • Gewicht naaf BLB track: 0,33 kgs.
  • Hoge kwaliteit naaf: BLB King of BLB Track.

Omschrijving

Het BLB Notorious 50mm Voorwiel Carbon is een uiterst kwalitatief wiel dat perfect geschikt is voor de fanatieke fietser. De velg heeft een afmeting van 12-622 (700c). Daarnaast heeft het wiel een carbon weave van 3K, wat het een zeer stevige en duurzame constructie geeft. Het gewicht van de velg is slechts 540grs, wat het wiel uiterst licht maakt.

Bovendien beschikt het BLB Notorious 50mm Voorwiel Carbon over een hoogwaardige naaf, waarbij je kunt kiezen tussen de BLB King en de BLB Track. Bij de naaf BLB King weegt het wiel slechts 0,32 kg en bij de naaf BLB Track slechts 0,33 kg. Beide naven worden geprezen om hun uitstekende kwaliteit, waardoor je als fietser zeker bent van een betrouwbare ervaring.

Al met al is het BLB Notorious 50mm Voorwiel Carbon een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een lichtgewicht en stevig wiel van hoge kwaliteit. Of je nu gaat voor de BLB King of BLB Track naaf, je kunt rekenen op een uiterst betrouwbare en prettige fietservaring waar je nog lang van zult genieten.

Je kan erop zetten 23, 25 of 28 inch banden en een binnenband met extra large ventiel is nodig. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Notorious 50mm Voorwiel - Carbon

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die BLB Notorious 50mm Voorwiel - Carbon kochten, kochten ook

Recent bekeken producten