BLB Notorious 50mm Achterwiel - Carbon

€ 395,00 € 375,25

Bespaar 5% (-€ 19,75)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties BLB Notorious 50mm Achterwiel - Carbon

  • 12-622 (700c).
  • Gewicht: 1,40 kgs.
  • Carbon weave 3K.
  • Rim carbon met 50mm deep profiel.
  • Velg gewicht (zonder spaken, hub): 540grs.
  • Hoge kwaliteit naaf: BLB King of BLB Track.

Omschrijving

Dit BLB Notorious 50mm achterwiel is ideaal voor de serieuze fietser die op zoek is naar prestaties en kwaliteit. Met een gewicht van slechts 1,40 kg is het wiel ongelooflijk licht en perfect voor snelle en veeleisende fietstochten. Het wiel past op een 700c wiel met maat 12-622.

Het carbon weave 3K is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en robuust. De rim carbon met een 50mm diep profiel is ontworpen voor snelheid en lage rolweerstand. Het velggewicht zonder spaken of hub is 540 gram.

Het BLB Notorious 50mm achterwiel is uitgerust met een hoogwaardige naaf. Het kan geleverd worden met de BLB King-behuizing of de BLB Track-behuizing. Deze naaf geeft het wiel een soepele en stabiele rotatie, waardoor je als fietser volledig kunt vertrouwen op de kwaliteit van dit wiel.

Over BLB

BLB (Brick Lane Bakes) is misschien wel een van de meest bekende fixed gear merken op de Europese markt. Onlangs ging het Londense merk nog een samenwerking aan met modegigant H&M, waarbij het speciale kleding wist te ontwerpen gefocust op fixie rijders.

BLB staat bekend om hun innovatieve en chique producten, die zowel interessant zijn voor de ervaren als voor de beginnende fixed gear fietsers.

Reviews BLB Notorious 50mm Achterwiel - Carbon

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die BLB Notorious 50mm Achterwiel - Carbon kochten, kochten ook

Recent bekeken producten