H plus Son Formation Face Fixed Gear Wielset - Zwart

€ 379,00 € 299,00

Bespaar 21% (-€ 80,00)

6-7 Werkdagen

Specificaties H plus Son Formation Face Fixed Gear Wielset - Zwart

  • 42mm deep dish velg. Het diepe gedeelte creëert sterkte, aerodynamica en duurzaamheid.
  • De driehoek vorm verbetert de laterale stijfheid van de velg, zonder drukpunten in de zijwand.
  • De eenvoudige profielvorm zorgt dat de velg licht van gewicht is.
  • G609 Aluminium Alloy is 30% sterker dan de 6061 Aluminium Alloy gebruikt in de standaard velg fabricage.
  • Verbinding: Gelast.
  • 12-622 (700c).
  • Gewicht wiel: voor: 1.15 gr, achter: 1.25 gr.
  • Kan niet gebruikt worden met velgremmen.
  • Verzegelde naven.
  • Track Hub flip/flop (fixed/free en fixed/fixed).

Omschrijving

Beschikbaar in het zwart, de H plus Son Formation Face Fixed Gear Wielset is een geweldige optie voor fietsers die op zoek zijn naar sterke, duurzame en aerodynamische wielen. De velg is 42mm diep, wat zorgt voor het diepe gedeelte dat de sterkte, aerodynamica en duurzaamheid van de velg creëert. Bovendien verbetert de driehoek vorm de laterale stijfheid van de velg zonder drukpunten in de zijwand. Door zijn eenvoudige profielvorm blijft de velg licht van gewicht.

Gemaakt van G609 Aluminium Alloy, dat 30% sterker is dan de 6061 Aluminium Alloy die normaal wordt gebruikt in standaard velg fabricage. De verbinding is gelast, en het wiel heeft een afmeting van 12-622 (700c) en een gewicht van 1.15 gr voor de voorwiel en 1.25 gr voor de achterwiel met verzegelde naven. Let op, deze wielset is niet compatibel met velgremmen.

Tenslotte is de H plus Son Formation Face Fixed Gear Wielset voorzien van een flip/flop track hub. Hiermee kunt u van "fixed/free" naar "fixed/fixed" schakelen en vice versa. Een uitstekende wielset om uw fiets te upgraden en uw rij-ervaring te verbeteren!

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en je hebt een 60mm-ventiel binnenband benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over H+Son

Wielen voor race-, stads-, fixie- en singlespeed-fietsen - ze hebben overal modellen voor. H Plus Son is een exclusief merk wielen voor fietsen dat zich kenmerkt door het feit dat al hun modellen in eigen huis maken. Ze gebruiken zeer innovatieve technologieën en processen om hun eigen wielen te bouwen. Bovendien zijn ze de hoofdfabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze zijn ook de belangrijkste fabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze hebben 5 verschillende modellen: de Hydra, Archetype, Formation Face, SL42 en TB14, om aan de behoeften van stadsfietsers te voldoen.

Reviews H plus Son Formation Face Fixed Gear Wielset - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wielsets

Klanten die H plus Son Formation Face Fixed Gear Wielset - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten