H plus Son Formation Face Fixed Gear Voorwiel - Zwart

€ 189,95 € 169,95

Bespaar 11% (-€ 20,00)

4-5 Werkdagen

Specificaties H plus Son Formation Face Fixed Gear Voorwiel - Zwart

  • 12-622 (700c).
  • Gewicht velg: 615 gr.
  • Joint: Welded.
  • Kan niet gebruikt worden met velgremmen.
  • Afgedichte naaf.

Omschrijving

H plus Son Formation Face Fixed Gear Voorwiel Zwart is een wiel dat speciaal is ontworpen voor fixed gear fietsen. Dit wiel is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt uitstekende prestaties en duurzaamheid. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en hoogwaardig voorwiel voor je fixed gear fiets, dan is dit product de perfecte keuze voor jou.

Dit wiel heeft een gewicht van 615 gram en heeft een afgedichte naaf. Dit zorgt voor een soepele en stille rit. Het is belangrijk om te weten dat dit wiel niet gebruikt kan worden met velgremmen. Dit wiel is geschikt voor 12-622 (700c). Daarnaast heeft het wiel een gelaste naad. Dit betekent dat het wiel sterk en duurzaam is en weinig onderhoud nodig heeft.

Al met al is het H plus Son Formation Face Fixed Gear Voorwiel Zwart een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig, betrouwbaar en duurzaam voorwiel voor hun fixed gear fiets. Het biedt uitstekende prestaties en ziet er ook nog eens geweldig uit.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en je hebt een 60mm-ventiel binnenband benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over H+Son

Wielen voor race-, stads-, fixie- en singlespeed-fietsen - ze hebben overal modellen voor. H Plus Son is een exclusief merk wielen voor fietsen dat zich kenmerkt door het feit dat al hun modellen in eigen huis maken. Ze gebruiken zeer innovatieve technologieën en processen om hun eigen wielen te bouwen. Bovendien zijn ze de hoofdfabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze zijn ook de belangrijkste fabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze hebben 5 verschillende modellen: de Hydra, Archetype, Formation Face, SL42 en TB14, om aan de behoeften van stadsfietsers te voldoen.

Reviews H plus Son Formation Face Fixed Gear Voorwiel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die H plus Son Formation Face Fixed Gear Voorwiel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten