H plus Son Formation Face Fixed Gear Voorwiel - Wit

€ 189,85 € 159,95

Bespaar 16% (-€ 29,90)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties H plus Son Formation Face Fixed Gear Voorwiel - Wit

  • 12-622 (700c).
  • Gewicht velg: 615 gr.
  • Verbinding: Gelast.
  • Kan niet gebruikt worden met velgremmen.
  • Afgedichte lagernaaf.

Omschrijving

De H plus Son Formation Face Fixed Gear Voorwiel Wit is een hoogwaardige en duurzame velg die speciaal is ontworpen voor fietsers die zich bezighouden met fixed gear-rijden. De velg heeft een afmeting van 12-622 (700c) en weegt slechts 615 gram, waardoor hij licht van gewicht is en perfect is voor snelle acceleraties en hoge snelheden.

De velg is gelast en heeft een afgedichte lagernaaf voor extra duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat het wiel jarenlang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. Bovendien is het wiel ontworpen om te worden gebruikt met fixed gear-fietsen en kan het niet worden gebruikt met velgremmen.

Dit H plus Son Formation Face Fixed Gear-voorwiel is een uitstekende investering voor ervaren en professionele wielrenners die op zoek zijn naar een hoge mate van prestaties en duurzaamheid. Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle velg voor uw fixed gear-fiets, dan is dit het wiel dat u zoekt.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en je hebt een 60mm-ventiel binnenband benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over H+Son

Wielen voor race-, stads-, fixie- en singlespeed-fietsen - ze hebben overal modellen voor. H Plus Son is een exclusief merk wielen voor fietsen dat zich kenmerkt door het feit dat al hun modellen in eigen huis maken. Ze gebruiken zeer innovatieve technologieën en processen om hun eigen wielen te bouwen. Bovendien zijn ze de hoofdfabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze zijn ook de belangrijkste fabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze hebben 5 verschillende modellen: de Hydra, Archetype, Formation Face, SL42 en TB14, om aan de behoeften van stadsfietsers te voldoen.

Reviews H plus Son Formation Face Fixed Gear Voorwiel - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die H plus Son Formation Face Fixed Gear Voorwiel - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten