H plus Son Formation Face Fixed Gear Achterwiel - Zwart

€ 189,95

5-6 Werkdagen

Specificaties H plus Son Formation Face Fixed Gear Achterwiel - Zwart

  • 42mm deep dish velg. Het diepe gedeelte creëert sterkte, aerodynamica en duurzaamheid.
  • De driehoek vorm verbetert de laterale stijfheid van de velg, zonder drukpunten in de zijwand.
  • De eenvoudige profielvorm zorgt dat de velg licht van gewicht is.
  • G609 Aluminium Alloy is 30% sterker dan de 6061 Aluminium Alloy gebruikt in de standaard velg fabricage.
  • Joint: Welded.
  • 12-622 (700c).
  • Gewicht velg: 615 gr.
  • Kan niet gebruikt worden met velgremmen.
  • Afgedichte Flip-Flop naaf (Fixed Gear / Single Speed).

Omschrijving

Beschikbaarheid van kwalitatief hoogwaardige reserveonderdelen voor fietsen is essentieel voor degenen die hun tweewieler willen upgraden of repareren. De H plus Son Formation Face Fixed Gear Achterwiel Zwart is een geweldige aanvulling op het productaanbod van elke fietsonderneming of liefhebber.

Dit wiel heeft een diepe velg van 42 mm die zorgt voor sterkte, aerodynamica en duurzaamheid. De driehoekige vorm verbetert de laterale stijfheid zonder drukpunten in de zijwand en de eenvoudige profilering zorgt voor een lichtgewicht constructie.

Gemaakt van G609 Aluminium Alloy, is dit wiel 30% sterker dan de 6061 Aluminium Alloy die gewoonlijk wordt gebruikt in velgproductie. De gelaste verbinding zorgt voor een robuust en duurzaam product waarop je kunt vertrouwen.

Geschikt voor gebruik in diverse omstandigheden, maar kan niet worden gebruikt in combinatie met velgremmen. De sealed hub flip/flop zorgt voor een fixed/free en fixed/fixed configuratie en heeft een gewicht van slechts 615 gram.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en je hebt een 60mm-ventiel binnenband benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over H+Son

Wielen voor race-, stads-, fixie- en singlespeed-fietsen - ze hebben overal modellen voor. H Plus Son is een exclusief merk wielen voor fietsen dat zich kenmerkt door het feit dat al hun modellen in eigen huis maken. Ze gebruiken zeer innovatieve technologieën en processen om hun eigen wielen te bouwen. Bovendien zijn ze de hoofdfabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze zijn ook de belangrijkste fabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze hebben 5 verschillende modellen: de Hydra, Archetype, Formation Face, SL42 en TB14, om aan de behoeften van stadsfietsers te voldoen.

Reviews H plus Son Formation Face Fixed Gear Achterwiel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die H plus Son Formation Face Fixed Gear Achterwiel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten