H plus Son Archetype Fixed Gear Wielset - Grijs

€ 375,00 € 329,00

Bespaar 12% (-€ 46,00)

6-7 Werkdagen

Specificaties H plus Son Archetype Fixed Gear Wielset - Grijs

  • 25mm deep dish velg. De diepte creëert kracht , aerodynamica en duurzaamheid.
  • Zonder drukpunten in de remrand, de uniforme 3hoeks vorm verbetert de laterale stijfheid van de velg.
  • De eenvoudige profielvorm bespaart gewicht door de afstand voor spaakbevestiging.
  • G609 Aluminium Alloy wat 30% sterker is dan 6061 Aluminium Alloy gebruikt bij standaard velgen.
  • Machinale remrand.
  • Verbinding: Gelast.
  • 12-622 (700c).
  • Gewicht Velg: 450 gr.
  • Voornaaf: Sealed Hub.
  • Achternaaf: Sealed Hub flip/flop (fixed/free en fixed/fixed).

Omschrijving

De H plus Son Archetype Fixed Gear Wielset Grijs is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar sterke, duurzame en aerodynamische wielen voor hun fiets. Deze wielset heeft een velgdiepte van 25 mm en de diepte zorgt voor extra kracht, aerodynamica en duurzaamheid. Bovendien is de uniforme 3-hoekige vorm van de velg ontworpen zonder drukpunten in de remrand, wat de laterale stijfheid van de wielset verbetert.

Een ander groot voordeel van deze wielset is de eenvoudige profielvorm. Hierdoor wordt het gewicht bespaard door de afstand voor spaakbevestiging. Dit maakt het ideaal voor fietsers die op zoek zijn naar gewichtsbesparing zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of prestaties. De G609 Aluminium Alloy die wordt gebruikt voor deze wielset is maar liefst 30% sterker dan het 6061 Aluminium Alloy dat wordt gebruikt voor standaard wielsets.

De H plus Son Archetype Fixed Gear Wielset Grijs heeft een machinale remrand en is gelast. De wielset is 12-622 (700c) en heeft een velggewicht van ongeveer 450 gram. Bovendien heeft het zowel een voornaaf als een achternaaf van de sealed hub wat een perfecte keuze is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame wielset. De achternaaf is flip/flop (fixed/free en fixed/fixed), wat betekent dat deze wielset perfect is voor fietsers die houden van veelzijdigheid en flexibiliteit tijdens het rijden.

Je kan er 25 tot 32c banden opzetten en je hebt een 48mm-ventiel binnenband benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over H+Son

Wielen voor race-, stads-, fixie- en singlespeed-fietsen - ze hebben overal modellen voor. H Plus Son is een exclusief merk wielen voor fietsen dat zich kenmerkt door het feit dat al hun modellen in eigen huis maken. Ze gebruiken zeer innovatieve technologieën en processen om hun eigen wielen te bouwen. Bovendien zijn ze de hoofdfabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze zijn ook de belangrijkste fabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze hebben 5 verschillende modellen: de Hydra, Archetype, Formation Face, SL42 en TB14, om aan de behoeften van stadsfietsers te voldoen.

Reviews H plus Son Archetype Fixed Gear Wielset - Grijs

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Wielsets

Klanten die H plus Son Archetype Fixed Gear Wielset - Grijs kochten, kochten ook

Recent bekeken producten