H plus Son Archetype Fixed Gear Voorwiel - Zwart

€ 190,00 € 169,95

Bespaar 11% (-€ 20,05)

4-5 Werkdagen

Specificaties H plus Son Archetype Fixed Gear Voorwiel - Zwart

  • 25mm deep dish velg. De diepte creëert kracht , aerodynamica en duurzaamheid.
  • Zonder drukpunten in de remrand, de uniforme 3hoeks vorm verbetert de laterale stijfheid van de velg.
  • De eenvoudige profielvorm bespaart gewicht door de afstand voor spaakbevestiging.
  • G609 Aluminium Alloy wat 30% sterker is dan 6061 Aluminium Alloy gebruikt bij standaard velgen.
  • Machinale remrand.
  • Verbinding: Gelast.
  • 23-622 (700c).
  • Gewicht Velg: 450 gr.

Omschrijving

H plus Son Archetype Fixed Gear Voorwiel Zwart is een wiel voor de veeleisende fietser die op zoek is naar kracht, aerodynamica en duurzaamheid. Met een diepte van 25 mm creëert de velg kracht die de prestaties van jouw fiets verbetert. Bovendien heeft deze velg geen drukpunten in de remrand, waardoor de laterale stijfheid verbetert.

De eenvoudige profielvorm bespaart ook gewicht door de afstand voor spaakbevestiging, wat bijdraagt aan de algehele efficiëntie van het wiel. De G609 aluminiumlegering die in de constructie van de velg wordt gebruikt, is 30% sterker dan de gebruikelijke 6061 aluminiumlegering bij standaard velgen en biedt meer stijfheid en duurzaamheid.

De remrand is bewerkt, wat de velg nog efficiënter maakt. Het wiel is gelast, wat zorgt voor een naadloze en sterke verbinding tussen de onderdelen. De velg heeft een afmeting van 23-622 (700c) en een gewicht van 450 gram.

Bevestig dit wiel op jouw fiets en bereid je voor op een verbeterde rijervaring. Dit is een hoogwaardig wiel dat niet alleen functioneel is, maar er ook stijlvol uitziet. Mis het niet en voeg dit wiel aan jouw collectie toe!

Over H+Son

Wielen voor race-, stads-, fixie- en singlespeed-fietsen - ze hebben overal modellen voor. H Plus Son is een exclusief merk wielen voor fietsen dat zich kenmerkt door het feit dat al hun modellen in eigen huis maken. Ze gebruiken zeer innovatieve technologieën en processen om hun eigen wielen te bouwen. Bovendien zijn ze de hoofdfabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze zijn ook de belangrijkste fabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze hebben 5 verschillende modellen: de Hydra, Archetype, Formation Face, SL42 en TB14, om aan de behoeften van stadsfietsers te voldoen.

Reviews H plus Son Archetype Fixed Gear Voorwiel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die H plus Son Archetype Fixed Gear Voorwiel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten