H plus Son Archetype Fixed Gear Achterwiel - Grijs/Zilver

€ 185,00 € 164,95

Bespaar 11% (-€ 20,05)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties H plus Son Archetype Fixed Gear Achterwiel - Grijs/Zilver

  • 25mm deep dish velg. De diepte creëert kracht , aerodynamica en duurzaamheid.
  • Zonder drukpunten in de remrand, de uniforme 3hoeks vorm verbetert de laterale stijfheid van de velg.
  • De eenvoudige profielvorm bespaart gewicht door de afstand voor spaakbevestiging.
  • G609 Aluminium Alloy wat 30% sterker is dan 6061 Aluminium Alloy gebruikt bij standaard velgen.
  • Machinale remrand.
  • Verbinding: Gelast.
  • 12-622 (700c).
  • Gewicht Velg: 450 gr.
  • Sealed BLB Track Hub (fixed/fixed, fixed/free of free/free).

Omschrijving

Op zoek naar een hoogwaardig achterwiel voor je fixed gear fiets? Kijk dan eens naar het H plus Son Archetype Fixed Gear Achterwiel in de kleur grijs/zilver. Dit wiel heeft een diepte van 25 mm en biedt daardoor kracht, aerodynamica en duurzaamheid. Bovendien is het wiel voorzien van een uniforme 3-hoeksvorm zonder drukpunten in de remrand, wat de laterale stijfheid van de velg verbetert.

Een ander voordeel van dit wiel is dat het is gemaakt van G609 Aluminium Alloy, wat 30% sterker is dan het 6061 Aluminium Alloy dat doorgaans wordt gebruikt bij standaard velgen. Het wiel is bovendien uitgerust met een machinale remrand en heeft een gelaste verbinding. De afstand voor spaakbevestiging is hierdoor minimaal, wat gewicht bespaart en de laterale stijfheid ten goede komt.

Het H plus Son Archetype Fixed Gear Achterwiel heeft een velglengte van 12-622 (700c) en een gewicht van slechts 450 gram. Het is verkrijgbaar met een Sealed BLB Track Hub voor fixed/fixed, fixed/free of free/free rijden. Kortom, dit achterwiel is de ideale keuze voor de veeleisende fixed gear fietser die op zoek is naar power, stabiliteit en duurzaamheid.

Je kan er 25 tot 32c banden opzetten en je hebt een 48mm-ventiel binnenband benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over H+Son

Wielen voor race-, stads-, fixie- en singlespeed-fietsen - ze hebben overal modellen voor. H Plus Son is een exclusief merk wielen voor fietsen dat zich kenmerkt door het feit dat al hun modellen in eigen huis maken. Ze gebruiken zeer innovatieve technologieën en processen om hun eigen wielen te bouwen. Bovendien zijn ze de hoofdfabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze zijn ook de belangrijkste fabrikanten van wielen voor andere merken zoals BLB, Built of JB Importes, onder andere.

Ze hebben 5 verschillende modellen: de Hydra, Archetype, Formation Face, SL42 en TB14, om aan de behoeften van stadsfietsers te voldoen.

Reviews H plus Son Archetype Fixed Gear Achterwiel - Grijs/Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die H plus Son Archetype Fixed Gear Achterwiel - Grijs/Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten