Weinmann G42 Achterwiel - HP

5-6 Werkdagen

Specificaties Weinmann G42 Achterwiel - HP

  • 14-622 (700c).
  • Gewicht: 1,45 kgs.
  • O.L.D 120mm.
  • G42 42mm velgen, niet machinale remrand.
  • sealed naaf.
  • Flip / flop systeem.

Omschrijving

De Weinmann G42 Achterwiel HP is een geweldige toevoeging aan je fietscollectie. Het wiel is geschikt voor 14-622 (700c) bandenmaat en heeft een gewicht van slechts 1,45 kg. Het wiel heeft een O.L.D van 120mm wat ervoor zorgt dat het gemakkelijk past op de meeste fietsen.

De G42 42mm velgen van het wiel zijn van topkwaliteit en hebben een niet-machinale remrand. Dit zorgt voor betere remprestaties en een langere levensduur. De sealed naaf is ook een geweldige eigenschap van dit wiel. Het zorgt ervoor dat je minder onderhoud hoeft te verrichten en dat het wiel langer meegaat.

Het flip/flop systeem maakt het mogelijk om de wielnaaf aan te passen aan de behoeften van de berijder. Dit is vooral handig voor baanrenners die verschillende tandwielen willen gebruiken. Al met al is de Weinmann G42 Achterwiel HP een topkeuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzaam en betrouwbaar wiel voor hun fiets.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en een 60mm-ventiel binnenband is benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann G42 Achterwiel - HP

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Weinmann G42 Achterwiel - HP kochten, kochten ook

Recent bekeken producten