SantaFixie Wielenset - Zwart

€ 145,00 € 124,95

Bespaar 14% (-€ 20,05)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Geen verzendkosten

Specificaties SantaFixie Wielenset - Zwart

  • 14-622 (700C) wielen.
  • Weinmann 42mm deep profile aluminum velgen.
  • Afgedichte lager naaf. Achter is flip-flop.
  • 32 roestvrijstalen spaken.
  • Velglint niet inbegrepen.
  • Gewicht: 2,50 kgs

Omschrijving

Betaalbare wieensetl gemonteerd met Mach1 velg en Gurpil Hubs perfect voor fixed en freewheel modus. Zeer vergelijkbaar met zijn rivaal de Weinmann DP18, maar lichter dankzij een kleiner profiel. Uitgevoerd in een anonised zwarte en zilvere kleur en gemaakt in Frankrijk.

Het is een wiel met 30mm profiel, minder stijf en lichter van gewicht dan de SF Pista zwart.

Het is een maat 700c, dit is compatibel met alle wielen van racefietsen. De aanbevolen maat banden zijn vanaf maat 700cx23 tot maat 700cx28. Je hebt een 48mm binnenband nodig. En je moet een velglint tussen de velg en de binnenband monteren om lekke banden te voorkomen en te verminderen.

Over Santafixie

Santafixie combineert passie en inspanning, fietsen en steden. Wij zijn de kinderen van een steeds veranderende cultuur – grootstedelijk en hectisch. We gaan als nomaden door deze stroom, totdat we ontdekkingsreizigers van de stedelijke wereld worden. We zijn fans van steden – we bewegen op een snelle en veilige manier en ondertussen observeren, vinden en verkennen we onze omgeving.

Fietsen zijn de amuletten die altijd aan onze zijde staan – ze zijn onze kompassen, onze paarden, onze metgezellen. Ze zijn het ideale voertuig voor mensen die in de toekomst geloven, in steden en de kracht van mensen.

Deze combinatie – fietsen en steden – was het eerste wat Santafixie.com inspireerde. We verkopen al meer dan 6 jaar verschillende modellen en veel accessoires waarmee we onze ervaringen met stads- en fietsliefhebbers kunnen ontmoeten, bespreken en vertellen. Hedendaagse ontdekkingsreizigers uit meer dan 30 landen, die ons deden beseffen dat het tijd is om te blijven groeien en ons steentje bij te dragen aan het bouwen van onze ideale toekomst – meer fietsen in de steden om een betere wereld te creëren.

\n

Andere producten van Wielsets

Klanten die SantaFixie Wielenset - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten