Gurpil Chrina 700c 622x13 Chrina Voorwiel - Zilver

€ 58,60 € 46,95

Bespaar 20% (-€ 11,65)

48-72hrs

Specificaties Gurpil Chrina 700c 622x13 Chrina Voorwiel - Zilver

  • Aluminium velg.
  • Grootte: 13-622 (700C).
  • Gurpil klassiek type hub.
  • Afgewerkt in aluminiumkleur.

Omschrijving

De Gurpil Chrina 700c 622x13 Chrina Voorwiel Zilver is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en duurzaam voorwiel. Dit wiel is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een klassiek type hub van Gurpil. Het wiel heeft een grootte van 13-622 (700C) en is afgewerkt in een mooie aluminiumkleur.

De aluminium velg van dit wiel zorgt voor een lichtgewicht en stijve constructie, waardoor je gemakkelijk snelheid kunt maken en behouden. De Gurpil klassiek type hub zorgt voor een soepele en betrouwbare werking, waardoor je zonder zorgen kunt fietsen. Dit wiel is geschikt voor verschillende soorten fietsen en kan worden gebruikt voor zowel recreatief als sportief fietsen.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig en betrouwbaar voorwiel voor je fiets, dan is de Gurpil Chrina 700c 622x13 Chrina Voorwiel Zilver een uitstekende keuze. Dit wiel biedt een uitstekende combinatie van duurzaamheid, prestaties en stijl, waardoor je optimaal kunt genieten van je fietservaring.

Over Gurpil

Gevestigd in Deba, Guipúzcoa, en met een ervaring van meer dan 30 jaar in de wereld van de distributie van fietsonderdelen en dus met een diepgaande kennis van de markt, produceert Gurpil complete wielen en onderdelen voor elk type fiets.

Van chromen naven met een vintage look voor klassieke fietswielen tot tandwielen met 12 kronen voor mountainbikes, tot high-performance carbonwielen voor racefietsen.

Als je een fiets vanaf nul in elkaar zet, of als je een reserveonderdeel nodig hebt met een beperkte prijs maar met een contrasterende kwaliteit, dan is Gurpil uw beste optie.

Reviews Gurpil Chrina 700c 622x13 Chrina Voorwiel - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Voorwielen

Klanten die Gurpil Chrina 700c 622x13 Chrina Voorwiel - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten