Continental Touring Plus Band 700c Zwart

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Continental Touring Plus Band 700c Zwart

  • Grootte: 700cx28 (ETRTO 622x28).
  • Gewicht: 585 gr.
  • TPI: 3/66
  • Druk: 700 kPa.
  • Reflex zijwand.

Omschrijving

De Continental Touring Plus-band (ETRTO 622x28) voor gebruik in stadsfietsen is een smalle band, maar voldoende om door de stad te fietsen. De goede anti-lekbeschermingslagen en de goede hechting op het asfalt maken deze Continental band zeer duurzaam en betrouwbaar in elk seizoen.

De band wordt geleverd met een reflecterende zijstreep om je zichtbaarheid 's nachts te verbeteren. Het is gemaakt van compact, zeer veerkrachtig rubber dat het extreem resistent maakt tegen lekke banden van glas, doornen en ander vuil, maar met soepel rollen en licht sturen. Het wordt ook geleverd met een Plus Breaker-laag die extra bescherming tegen lekke banden toevoegt.

Over Continental

Continental ontwikkelt en fabriceert al sinds 1898 autobanden en sinds 1952 specifieke winterbanden en is daarbij altijd innovatief geweest. Het ruwe materiaal (rubber) wordt voor ieder mogelijk gebruik tot verschillende sterke eindproducten verwerkt. Sinds begin 2003 focust Continental zich ook op de wielersport waaronder fixed gear fietsen.

Winnar van tientallen onderscheidingen, het merk Continent is een van de meest erkend in de fietsbanden wereld. Hun banden zijn verkrijgbaar in talloze winkels en fietsenwinkels. Ze zijn van hoge kwaliteit, lekbestendig en duurzaam.

Reviews Continental Touring Plus Band 700c Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsbanden

Klanten die Continental Touring Plus Band 700c Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten