Continental Touring Plus Band 700c Zwart

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Continental Touring Plus Band 700c Zwart

  • Grootte: 700cx28 (ETRTO 622x28).
  • Gewicht: 585 gr.
  • TPI: 3/66
  • Druk: 700 kPa.
  • Reflex zijwand.

Omschrijving

De Continental Touring Plus Band 700c Zwart is een topkwaliteit fietsband die zorgt voor een aangename en comfortabele fietservaring. Deze band heeft een grootte van 700cx28 (ETRTO 622x28) en weegt slechts 585 gram. Daardoor is het een lichtgewicht band die bijdraagt ​​aan de snelheid en wendbaarheid van de fiets.

De Continental Touring Plus Band 700c Zwart heeft ook een TPI van 3/66. Dit betekent dat de band bestaat uit 66 draden per inch, wat zorgt voor een stevige constructie en een lange levensduur. Bovendien heeft de band een hoge druk van 700 kPa, wat de betrouwbaarheid van de band garandeert en bijdraagt aan de stabiliteit van de fiets.

Misschien wel het meest opvallend aan de Continental Touring Plus Band 700c Zwart is de reflex zijwand. Dit zorgt voor extra veiligheid tijdens het fietsen in omstandigheden met weinig licht. De zijwand van de band weerkaatst namelijk licht, waardoor de fietser beter zichtbaar is voor andere weggebruikers.

Over Continental

Continental ontwikkelt en fabriceert al sinds 1898 autobanden en sinds 1952 specifieke winterbanden en is daarbij altijd innovatief geweest. Het ruwe materiaal (rubber) wordt voor ieder mogelijk gebruik tot verschillende sterke eindproducten verwerkt. Sinds begin 2003 focust Continental zich ook op de wielersport waaronder fixed gear fietsen.

Winnar van tientallen onderscheidingen, het merk Continent is een van de meest erkend in de fietsbanden wereld. Hun banden zijn verkrijgbaar in talloze winkels en fietsenwinkels. Ze zijn van hoge kwaliteit, lekbestendig en duurzaam.

Reviews Continental Touring Plus Band 700c Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Fietsbanden

Klanten die Continental Touring Plus Band 700c Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten