Weinmann LP18 Achterwiel - Zilver

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann LP18 Achterwiel - Zilver

  • 18mm DEEP DISH sleeved and pinned rim.
  • 12-622 (700).
  • Gewicht: 1,35 kgs.
  • Spacing: 100mm frt, 120mm rear.
  • Non machined sidewall.
  • Sealed hub fixed/free.

Omschrijving

De LP18 velg is zeer licht door zijn 18mm profiel.. De velg heeft roestvrijstalen spaken, afgedichte lager naven en dubbele aluminium wanden Although it doesn’t have a machined braking wall, brakes can be mounted without problems.

Het is een klassiek, elegant wiel met een goede prijs kwaliteit verhouding. We raden gekruisde spaken aan omdat dit het wiel steviger maakt.

De maat is 700c, en betekent dat het compatibel is met alle race fiets banden. Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en 30mm-ventiel binnenbanden zijn benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann LP18 Achterwiel - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die Weinmann LP18 Achterwiel - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten