Weinmann LP18 Achterwiel - Zilver

5-6 Werkdagen

Specificaties Weinmann LP18 Achterwiel - Zilver

  • 18 mm DEEP DISH met mouwen en vastgezette rand.
  • 12-622 (700).
  • Gewicht: 1,35 kg.
  • Spacing: 100 mm voor, 120 mm achter.
  • Niet-bewerkte zijwand.
  • Verzegelde naaf vast/vrij.

Omschrijving

Dit Weinmann LP18 Achterwiel is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbaar en duurzaam wiel voor zijn fiets. De velg is gemaakt met een diepte van 18 mm, die stevig en veilig in elkaar is gestoken. De velg is niet voorzien van een gefreesde zijwand, waardoor het wiel perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een strakke en eenvoudige look.

Deze achterwiel is geschikt voor fietsen met een frame spacing van 120mm en een maat van 12-622 (700). Dit wiel heeft een gewicht van slechts 1,35 kg en heeft een gesloten naaf die kan worden aangepast aan het gebruik als vast en vrij fietswiel.

Als u op zoek bent naar een wiel van hoge kwaliteit en dat zowel sterk als betrouwbaar is, dan is dit Weinmann LP18 Achterwiel de perfecte keuze voor u. De niet-gefreesde zijwand en het lichte gewicht maken het wiel niet alleen functioneel en betrouwbaar, maar ook stijlvol en modern.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en 30mm-ventiel binnenbanden zijn benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann LP18 Achterwiel - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Weinmann LP18 Achterwiel - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten