Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Zwart

48-72hrs

Specificaties Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Zwart

  • 12-622 (700).
  • Gewicht: 1,35 kgs.
  • 30mm DEEP DISH sleeved en pinned rim.
  • Inbouwruimte: 100mm voor, 120mm achter.
  • Non machined remrand.
  • Flip-flop naaf (fixed-free).

Omschrijving

Dit Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel in het zwart is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een wiel van hoge kwaliteit voor zijn of haar fiets. Met zijn gewicht van slechts 1,35 kg is hij zeer licht en dus perfect voor iedere racefietser of mountainbiker die op zoek is naar een hoogwaardig wiel.

De 30mm DEEP DISH sleeved en pinned rim is een van de hoogtepunten van dit wiel. Het biedt een geweldige aerodynamische eigenschap en zorgt voor een soepelere rit. Bovendien is het achterwiel voorzien van een 120mm inbouwruimte, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten fietsen.

Met zijn flip-flop naaf (fixed-free) is dit wiel zeer veelzijdig en kan het gebruikt worden voor verschillende soorten fietsen. De non-machined remrand biedt een soepelere rit en zorgt voor een verbeterde veiligheid op de weg. Kortom, dit Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel is de perfecte upgrade voor iedere fietsliefhebber die op zoek is naar kwaliteit en prestaties.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en 48mm-ventiel binnenbanden zijn benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten