Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Zwart

€ 64,95
5-6 Werkdagen

Specificaties Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Zwart

  • 12-622 (700).
  • Gewicht: 1,35 kgs.
  • 30mm DEEP DISH sleeved en pinned rim.
  • Inbouwruimte: 100mm voor, 120mm achter.
  • Non machined remrand.
  • Flip-flop naaf (fixed-free).

Omschrijving

De Weinmann DP18 velgen hebben een 30-mm profiel en acceptabel gewicht met roestvrijstalen spaken, Flip-flop naaf en dubbele aluminium wanden. Deze velgen hebben geen machined remrand. De remrand is geschilderd, dit betekent dat je op het geverfde gedeelte de remmen zult plaatsen.

Dit stevige maar ook elegante wiel, is een mix tussen de klassieke randloze velgen en de meer agressieve velgen met brede zijkant.

Het DP18 model is competitief geprijsd. De maat 700c betekent dat de velg met alle racefiets banden te combineren is. Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en 48mm-ventiel binnenbanden zijn benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Andere producten van Achterwielen

Klanten die Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten