Weinmann Achterwiel - Zwart CNC

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann Achterwiel - Zwart CNC

  • 12-622 (700).
  • Gewicht: 1,35 kgs.
  • 30mm DEEP DISH sleeved en pinned rim.
  • Inbouwruimte: 120mm achter.
  • Niet-machinale remrand.
  • Flip-flop naaf fixed/free.
  • Tandwielen niet inbegrepen

Omschrijving

Dit Weinmann Achterwiel is perfect voor iedere fietsliefhebber die op zoek is naar een betrouwbaar en duurzaam wiel. Het wiel heeft een maat van 12-622 (700) en weegt slechts 1,35 kgs. Dankzij de 30mm DEEP DISH sleeved en pinned rim is het wiel extra stevig en bestand tegen onverwachte impacten.

Met een inbouwruimte van 120mm achter past dit wiel op de meeste fietsen. Het wiel heeft een niet-machinale remrand, die voor een goede remprestaties zorgt. De flip-flop naaf fixed/free maakt het mogelijk om het wiel om te draaien en te gebruiken als freewheel of fixed gear.

Houd er rekening mee dat tandwielen niet zijn inbegrepen. Het Weinmann Achterwiel Zwart CNC is dus een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar wiel om te gebruiken tijdens het fietsen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann Achterwiel - Zwart CNC

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die Weinmann Achterwiel - Zwart CNC kochten, kochten ook

Recent bekeken producten