WIN18 Fixed Gear Achterwiel - Zilver

5-6 Werkdagen

Specificaties WIN18 Fixed Gear Achterwiel - Zilver

  • 12-622 (700).
  • Gewicht: 1,35 kgs.
  • 30mm DEEP DISH sleeved en pinned rim.
  • Inbouwruimte: 100mm voor, 120mm achter.
  • Non machined remrand.
  • Flip-flop naaf fixed/free.
  • Tandwielen niet inbegrepen

Omschrijving

Dit WIN18 Fixed Gear Achterwiel in het zilver is perfect voor fietsers die houden van een gestroomlijnde en minimalistische look. Het wiel heeft een diameter van 12-622 (700) en weegt slechts 1,35 kg, wat zorgt voor een lichte en wendbare rit op de weg.

De 30mm DEEP DISH sleeved en pinned rim geeft dit wiel een moderne uitstraling, terwijl de non-machined remrand meer controle geeft bij het afremmen. De Flip-flop naaf fixed/free zorgt voor stabiliteit en flexibiliteit tijdens het trappen.

Het WIN18 Fixed Gear Achterwiel is geschikt voor inbouwruimte van 100mm voor en 120mm achter. Houd er wel rekening mee dat tandwielen niet zijn inbegrepen. Dit wiel is een ideale keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een modern, stijlvol en betrouwbaar achterwiel dat voorziet in de behoeften van fixed gear fietsers.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en 48mm-ventiel binnenbanden zijn benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews WIN18 Fixed Gear Achterwiel - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die WIN18 Fixed Gear Achterwiel - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten