Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Wit

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Wit

  • 12-622 (700).
  • Gewicht: 1,35 kgs.
  • 30mm DEEP DISH sleeved and pinned rim.
  • Inbouwruimte: 100mm voor, 120mm achter.
  • Geen machinale remrand.
  • Sealed white wiel hub.
  • Flip-flop hub: fixie/fixie or fixie/free.

Omschrijving

De Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel in het wit is de perfecte keuze voor alle Fixie- en Single Speed-liefhebbers. Met een gewicht van slechts 1,35 kg is dit achterwiel niet alleen lichtgewicht, maar ook duurzaam en gemakkelijk te installeren. Het wiel heeft een 30mm diep liggende velg, die is gesleeved en gepind voor extra bescherming.

Dit achterwiel heeft een inbouwruimte van 100mm voor en 120mm achter, en heeft geen machinale remrand. Het sealed white wiel hub zorgt voor een soepele rit en biedt tegelijkertijd uitstekende stabiliteit. Bovendien is het flip-flop hub design van dit wiel veelzijdig en biedt het de optie om te rijden met een vast tandwiel aan beide kanten of om te schakelen naar een vrijloop hub.

Of je nu op zoek bent naar een upgrade of gewoon op zoek bent naar een betrouwbaar wiel voor je fixie, de Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel is een perfecte keuze voor elke fietser die op zoek is naar snelheid, stijl en betrouwbaarheid.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten