Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Wit/Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Wit/Zwart

  • 12-622 (700C).
  • Gewicht: 1,35 kgs.
  • 30mm DEEP DISH sleeved en pinned rim.
  • Inbouwruimte: 120mm achter.
  • Geen machinale remremd.
  • Sealed witte naaf.

Omschrijving

De Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel is een uitstekende keuze voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en efficiënt wiel. Dit achterwiel heeft een doorsnede van 12-622 (700C) en weegt slechts 1,35 kg, waardoor het licht en gemakkelijk te hanteren is.

De 30mm DEEP DISH sleeved en pinned rim maakt dit wiel duurzaam en stevig, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je fietstochten. Het wiel heeft een inbouwruimte van 120mm achter en heeft geen machinale remrand, waardoor het ideaal is voor fixed gear fietsen.

De sealed witte naaf biedt maximale bescherming tegen vuil en vocht, waardoor je wiel langer meegaat. Bovendien is het witte en zwarte ontwerp van het wiel stijlvol en modern, waardoor het een goede aanvulling is op elke fiets. Kortom, de Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel is een onmisbaar onderdeel voor fietsliefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit en duurzaamheid.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en 48mm-ventiel binnenbanden zijn benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Wit/Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Wit/Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten