Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Rood

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Rood

  • 12-622 (700).
  • Gewicht: 1,35 kgs.
  • 30mm DEEP DISH sleeved and pinned rim.
  • Spacing: 100mm frt, 120mm rear.
  • Non machined sidewall.
  • Flip-flop naaf fixed/free.
  • Tandwielen niet inbegrepen

Omschrijving

Met het Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel Rood haal je een kwalitatieve en stijlvolle upgrade voor je fixed gear of single-speed fiets in huis. Dit wiel heeft een 30mm diepe velg die zowel gesleeved als gepind is. Hierdoor is hij niet alleen stevig en duurzaam, maar creëert hij ook een aerodynamische look wanneer je een hoge snelheid haalt.

Het wiel heeft een niet-bewerkte zijwand waardoor je hem in verschillende kleurencombinaties of afbeeldingen kan laten spuiten voor een persoonlijk tintje. De flip-flop naaf is handig voor als je van gedachten verandert tussen een fixed gear of freehub. Dit wiel heeft namelijk een aansluiting waarop je beide soorten aandrijvingen kunt monteren.

Het Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel Rood is geschikt voor banden van 12-622 (700) afmetingen. Het wiel weegt 1,35 kg en heeft een asafstand van 100mm aan de voorkant en 120mm aan de achterkant. Let op: tandwielen zijn niet inbegrepen bij dit wiel.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten