Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Blauw

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Blauw

  • 12-622 (700).
  • Gewicht: 1,35 kgs.
  • 30mm DEEP DISH sleeved en pinned rim.
  • Inbouwruimte: 120mm.
  • Flip-flop naaf fixed/free.
  • Tandwielen niet inbegrepen

Omschrijving

Ben je op zoek naar een hoogwaardige achterwiel voor je fixed gear-fiets die zowel stijlvol als duurzaam is? Dan is de Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel in het blauw de perfecte keuze voor jou! Met een gewicht van slechts 1,35 kgs is deze wielset niet alleen lichtgewicht maar ook betrouwbaar bij dagelijks gebruik.

Het achterwiel heeft een 30mm diepe velg, die gesleeved en gepind is voor extra sterkte en stabiliteit. Met een inbouwruimte van 120mm past het wiel perfect op de meeste fixed gear-fietsen. Daarnaast beschikt de flip-flop naaf over een fixed/free-optie, waardoor je kunt kiezen tussen een vast wiel of vrijloop naargelang het terain en jouw behoeften.

Tot slot is het belangrijk om op te merken dat dit achterwiel zonder tandwielen wordt geleverd. Maar dat betekent ook dat je de vrijheid hebt om jouw eigen tandwielen te kiezen en deze perfect op jouw fiets af te stemmen.

Al met al is deze Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel in het blauw ideaal voor fietsers die op zoek zijn naar een duurzaam en functioneel achterwiel dat ook nog een een tof uiterlijk heeft en past bij hun eigen stijl!

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten