Velocity Deep V Achterwiel - Zwart

€ 179,95 € 149,95

Bespaar 17% (-€ 30,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Velocity Deep V Achterwiel - Zwart

  • 30mm deep dish rim. De diepe sectie zorgt voor sterkte, aerodynamics en duurzaamheid.
  • Gebruik hem om te trainen, dagelijk naar je werk te fietsen, tourritjes te maken of andere tochten die je maar kunt bedenken.
  • Inbouwruimte: 120mm achter.
  • 12-622 (700c).
  • Gewicht: 1,15 kgs.
  • Sealed naaf flip/flop (fixed/free).

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar achterwiel voor je fiets, dan is de Velocity Deep V Achterwiel zeker het overwegen waard. Dit wiel heeft een diepe sectie van 30mm, waardoor het niet alleen aerodynamisch is, maar ook sterk en duurzaam. Of je nu traint, dagelijks naar je werk fietst, tourtochten maakt of andere lange ritten onderneemt, dit wiel is ideaal voor alle omstandigheden.

Met een inbouwruimte van 120mm achter en een maat van 12-622 (700c), is dit wiel geschikt voor de meeste fietsen. Daarnaast is het wiel relatief licht met een gewicht van 1,15 kgs, wat je fietsprestaties ten goede zal komen.

Een van de unieke eigenschappen van dit achterwiel is de sealed naaf flip/flop (fixed/free). Dit geeft je de keuze om te kiezen voor een fixed gear of een vrijloop, waardoor je de flexibiliteit hebt om het wiel aan te passen aan je persoonlijke voorkeur.

Over Velocity

Velocity is opgericht door Tom Black net buiten Brisbane, Australia in 1989. In 1991 introduceerde zij de eerste aluminum velg, de Aero. Velocity positioneert zich door een brede range van wielen, maten en kleuren te leveren om fietsen te customisen. De producten worden gemaakt met hoge kwaliteit materiaalen, en met goede service.

In 1998 is Velocity begonnen met het bouwen van volledige high end wielen. Vanaf januari 2012 is Velocity verhuisd naar Jacksonville, Florida. Alle velgen worden nu gemaakt in de Amerika.

De missie van Velocity is om wielen, velgen en accessoires te leveren zodat de klant optimaal van zijn fiets kan genieten. Dat betekent dat zij duurzame en top performance materiaalen leveren die gebruikt kunnen worden voor het customizen van je fiets naar eigen smaak en wens.

Reviews Velocity Deep V Achterwiel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Velocity Deep V Achterwiel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten