Velocity Deep V CNC Achterwiel - Wit

€ 179,95 € 149,95

Bespaar 17% (-€ 30,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Velocity Deep V CNC Achterwiel - Wit

  • 30mm deep dish rim. De diepe sectie zorgt voor sterkte, aerodynamics en duurzaamheid.
  • Gebruik hem om te trainen, dagelijk naar je werk te fietsen, tourritjes te maken of andere tochten die je maar kunt bedenken.
  • Met remoppervlak.
  • Inbouwruimte: 120mm achter.
  • 12-622 (700c).
  • Gewicht: 1,15 kgs.
  • Afgedichte naaf flip/flop (fixed/free).

Omschrijving

Het Velocity Deep V CNC Achterwiel in het wit is een wiel dat je niet alleen stijlvol, maar ook snel van A naar B brengt. De diepe sectie van 30mm zorgt niet alleen voor aerodynamica, maar ook voor sterkte en duurzaamheid. Dit wiel is dus perfect voor dagelijkse ritten naar het werk, tourtochten en andere avonturen die je wilt beleven op de fiets.

Het remoppervlak van dit wiel maakt het mogelijk om veilig en betrouwbaar te remmen, zodat je vol vertrouwen de weg op kunt. De inbouwruimte van 120mm achter en de afmetingen van 12-622 (700c) zorgen ervoor dat dit wiel geschikt is voor de meeste fietsen.

Dit wiel weegt slechts 1,15 kg en heeft een afgedichte naaf met een flip/flop mechanisme (fixed/free). Hierdoor kun je kiezen tussen een vaste of een vrije naaf, afhankelijk van je voorkeur. Dit wiel is perfect voor mensen die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en prestaties zonder afbreuk te doen aan stijl.

Over Velocity

Velocity is opgericht door Tom Black net buiten Brisbane, Australia in 1989. In 1991 introduceerde zij de eerste aluminum velg, de Aero. Velocity positioneert zich door een brede range van wielen, maten en kleuren te leveren om fietsen te customisen. De producten worden gemaakt met hoge kwaliteit materiaalen, en met goede service.

In 1998 is Velocity begonnen met het bouwen van volledige high end wielen. Vanaf januari 2012 is Velocity verhuisd naar Jacksonville, Florida. Alle velgen worden nu gemaakt in de Amerika.

De missie van Velocity is om wielen, velgen en accessoires te leveren zodat de klant optimaal van zijn fiets kan genieten. Dat betekent dat zij duurzame en top performance materiaalen leveren die gebruikt kunnen worden voor het customizen van je fiets naar eigen smaak en wens.

Reviews Velocity Deep V CNC Achterwiel - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die Velocity Deep V CNC Achterwiel - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten