Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Groen Lime

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Groen Lime

  • 12-622 (700).
  • Gewicht: 1,35 kgs.
  • 30mm DEEP DISH sleeved en pinned rim.
  • Inbouwruimte: 120mm achter.
  • Non machined remrand.
  • Zwarte of witte Achter flip-flop hub.

Omschrijving

Dit Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel in groen lime geeft elke fixie of single-speed fiets een frisse en opvallende uitstraling. Het wiel heeft een 30mm diepe rand met een sleeved en pinned constructie voor extra stevigheid en duurzaamheid. Het gewicht van het wiel bedraagt slechts 1,35 kgs, dus je kunt genieten van een licht en snel rijgedrag.

De inbouwruimte van het achterwiel is 120mm, waardoor het ontwerp geschikt is voor de meeste fixies en single-speed fietsen. Het wiel heeft een black of white flip-flop hub, wat betekent dat je kunt kiezen tussen een vast tandwiel of een freewheel, afhankelijk van je behoeften en voorkeuren.

Een andere vermeldenswaardige functie van dit wiel is de non-machined remrand, wat betekent dat het wiel geen remoppervlak heeft voor remblokken. Dit maakt het wiel ideaal voor stijlvolle en minimalistische fixies en single-speed fietsen zonder remmen.

Je kan er 23, 25 of 28 inch banden opzetten en 48mm-ventiel binnenbanden zijn benodigd. Het is cruciaal om een velglint tussen de velg en de binnenband te monteren om lekke banden te voorkomen.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Groen Lime

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Groen Lime kochten, kochten ook

Recent bekeken producten