Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Groen

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Groen

  • 12-622 (700).
  • Gewicht: 1,35 kgs.
  • 30mm DEEP DISH sleeved en pinned rim.
  • Inbouwruimte: 120mm achter.
  • Non machined remrand.
  • Flip-flop naaf.
  • Tandwielen niet inbegrepen

Omschrijving

Dit Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel in het groen is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardig en duurzaam wiel. Het wiel is geschikt voor 12-622 (700) banden en weegt slechts 1,35 kg, wat het een ideale keuze maakt voor lichte fietsen.

De 30mm diepe velg van het wiel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een ingebouwde ruimte van 120 mm achter. Het heeft een niet-geruwd remrand, wat het wiel een glad uiterlijk geeft. Dit wiel beschikt ook over een flip-flop naaf, waardoor het geschikt is voor fietsen met een vaste versnelling.

Houd er rekening mee dat de tandwielen niet zijn inbegrepen bij de aankoop van dit wiel. Als u op zoek bent naar een betrouwbare achterwiel om uw fiets te verbeteren, is dit Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel een uitstekende keuze.

Over Weinmann

De kracht van MTN Hardcore spray komt niet alleen uit de hoge druk, die een homogeen schot tot het einde garandeert. Het assortiment van 142 tinten waarin het verkrijgbaar is - in een breed spectrum van intense kleuren waarvan de glanzende afwerking ze nog opvallender maakt.

Tool bij uitstek in de wereld van graffiti, zijn snelle droogtijd, goede uitharding en kleurduurzaamheid maken deze spray ook een goede keuze voor huishoudelijk, industrieel of artistiek gebruik waarin de eigenschappen van een hoogwaardige verf vereist zijn.

Reviews Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die Weinmann DP18 Fixed Gear Achterwiel - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten