Wiel met terugtraprem 2 Speeds Mach1 - Zwart

€ 149,95

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Wiel met terugtraprem 2 Speeds Mach1 - Zwart

  • Velg: 622x14, 28mm profiel / 700C.
  • Hub: Sturmey Archer S2C met 2 versnellingen (interne versnelling met terugtraprem).
  • EN goedgekeurde terugtraprem.
  • Klassieke twee versnellingen. Werkt door terugtrappen met de pedalen.
  • Zonder machinale remrand.
  • Inox spaken.
  • Gewicht: 2.5 Kg.
  • Inclusief tandwiel met 22 tanden

Omschrijving

De Wiel met terugtraprem 2 Speeds Mach1 Zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame wielset. De velg heeft een afmeting van 622x14 en een profiel van 28mm, wat zorgt voor een goede grip op de weg. De hub is voorzien van de Sturmey Archer S2C met 2 versnellingen, die werkt door terugtrappen met de pedalen. Dit maakt het schakelen zeer eenvoudig en efficiënt.

Een ander voordeel van deze wielset is de EN goedgekeurde terugtraprem. Dit zorgt voor een veilige en betrouwbare remwerking, zelfs bij hoge snelheden. Bovendien is de wielset voorzien van inox spaken, die zorgen voor een goede stabiliteit en duurzaamheid.

De Wiel met terugtraprem 2 Speeds Mach1 Zwart is ook zeer licht van gewicht, met slechts 2,5 kg. Dit maakt het gemakkelijk om de fiets te manoeuvreren en te controleren, zelfs op ruw terrein. De wielset wordt geleverd inclusief tandwiel met 22 tanden, wat zorgt voor een goede overbrenging van de kracht van de pedalen naar de wielen.

Over Mach1

Mach1 begon in 1996 met de productie van velgen. Voor die tijd produceerde het merk alleen spaken en nippels voor wielen. Mach1 staat bekend om hun uitstekende montagekwaliteit van fietswielen. Dit heeft gezorgd voor het positieve imago van Mach1; dit is een fabrikant van betrouwbare componenten tegen zeer concurrerende prijzen . De producten van dit Franse merk zijn licht, robuust en eenvoudig te monteren. Het team besteedt veel aandacht aan detail, waaronder verf of stickers. Er wordt gebruikt gemaakt van de beste technologie tijdens het productieproces, waardoor Mach1 de betrouwbare kwaliteit van hun producten kan garanderen.

Reviews Wiel met terugtraprem 2 Speeds Mach1 - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Terugtraprem wielen

Klanten die Wiel met terugtraprem 2 Speeds Mach1 - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten