Wiel met terugtraprem 2 Speeds Sturmey - Zwart

€ 149,99

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Wiel met terugtraprem 2 Speeds Sturmey - Zwart

  • Velg: 622x14, 40mm profiel / 700C.
  • Hub: Sturmey Archer S2C met 2 versnellingen (interne versnelling met terugtraprem).
  • EN goedgekeurde terugtraprem.
  • Klassieke twee versnellingen. Werkt door terugtrappen met de pedalen.
  • Zonder machinale remrand.
  • Inox spaken.
  • Gewicht: 2.5 Kg.
  • Inclusief tandwiel met 22 tanden.

Omschrijving

Deze zwarte wiel met terugtraprem en 2 versnellingen van Sturmey Archer is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en klassieke optie. De velg heeft een afmeting van 622x14 en een profiel van 40mm, wat zorgt voor een goede grip op de weg. De hub van Sturmey Archer heeft 2 versnellingen en een interne versnelling met terugtraprem, wat zorgt voor een soepele en veilige rit.

De terugtraprem is EN goedgekeurd en biedt een uitstekende remkracht, waardoor je snel en veilig kunt stoppen. De klassieke twee versnellingen werken door terugtrappen met de pedalen, wat een intuïtieve en gemakkelijke bediening biedt. Dit wiel heeft geen machinale remrand, wat het een eenvoudige en minimalistische uitstraling geeft.

Met inox spaken en een gewicht van slechts 2,5 kg is dit wiel licht en duurzaam. Het wordt geleverd inclusief tandwiel met 22 tanden, wat zorgt voor een goede overbrenging van kracht. Kortom, dit wiel met terugtraprem en 2 versnellingen is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en klassieke optie voor hun fiets.

Over Origin8

Het fietsonderdelenmerk Origin8 is gebaseerd op de principes van innovatie, prestatie en waarde. Ze bieden producten van hoge kwaliteit voor verschillende disciplines, zoals wielrennen, mountainbiken en fixed-gear fietsen.

Na meer dan 30 jaar ervaring op alle gebieden van de maken en produceren van fietsbenodigdheden, heeft het team het merk Origin8 helemaal van onderuit bedacht en gecreëerd. Nu, 7 jaar later, is er in de markt een groot aantal verschillende voorvorken, frames, cranks, pedalen en zadels gemaakt door Origin8.

Reviews Wiel met terugtraprem 2 Speeds Sturmey - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Achterwielen

Klanten die Wiel met terugtraprem 2 Speeds Sturmey - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten