24bottles Urban Fiets Bidon - Zwart

€ 20,00 € 17,95

Bespaar 10% (-€ 2,05)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties 24bottles Urban Fiets Bidon - Zwart

  • Materiaal: Voedselrang 18/8 roestvrij staal.
  • Metingen: 6,5 cm H 21 cm. Vol. 500ml.
  • Gewicht: 100 gram.
  • Vrij van bisfenol A.
  • Licht en gemakkelijk mee te nemen tijdens uw dagelijkse reizen.
  • Het kan in de vaatwasser, maar we raden aan om het te reinigen met water en zeep om de levensduur te verlengen.

Omschrijving

De 24bottles Urban Fiets Bidon in de kleur zwart is een zeer praktisch accessoire voor fietsers. Hij is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal genaamd voedselrang 18/8 roestvrij staal en heeft een inhoud van 500ml. De afmetingen van deze bidon zijn 6,5 cm in hoogte en 21 cm in lengte. Het gewicht van deze bidon is 100 gram. Deze bidon is vrij van bisfenol A, waardoor het een gezonde keuze is.

Dankzij zijn lichte gewicht en gemakkelijke draagbaarheid is dit artikel ideaal voor dagelijks gebruik. U kunt het gemakkelijk overal mee naartoe nemen tijdens uw fietstochtjes of andere activiteiten. Deze bidon is vaatwasmachinebestendig, maar we raden aan om deze met de hand te wassen met water en zeep om de levensduur te verlengen.

Kortom, deze bidon is een aanrader voor iedereen die van een gezonde levensstijl houdt en tegelijkertijd op zoek is naar een stijlvol en praktisch accessoire om altijd bij zich te hebben tijdens hun fietstochten.

Over 24bottles

24bottles is een Italiaans designbedrijf geboren in 2013 met de missie om bij te dragen aan het verminderen van het gebruik van plastic flessen. Ze houden ervan om producten te maken waarbij functie en vorm elkaar aanvullen om een gezonde en duurzame levensstijl te bevorderen, rekening houdend met de persoonlijke stijl.

De flessen zijn gemaakt van hoge kwaliteit 18/8 roestvrij staal geschikt voor gebruik als voedsel, zijn licht van gewicht en gemakkelijk schoon te maken. Na hun leidmotief van duurzaamheid zijn de flessen met 24 flessen CO2-emissievrij. Bovendien bespaart u 80 gram CO2 per keer dat u uw fles bijvult, waardoor u uw eigen ecologische voetafdruk op de planeet verkleint.

Reviews 24bottles Urban Fiets Bidon - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Bidons

Klanten die 24bottles Urban Fiets Bidon - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten