24bottles Urban Fiets Bidon - Optical Square

€ 22,90

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties 24bottles Urban Fiets Bidon - Optical Square

  • Material: Food grade 18/8 stainless steel.
  • Measures: 6.5 cm H 21 cm. Vol. 500ml.
  • Weight: 100 grams.
  • Free of Bisphenol A.
  • Light and easy to carry during your daily journeys.
  • It can be put in the dishwasher, but we recommend to clean it with soap and water to extend its life.

Omschrijving

De 24bottles Urban Fiets Bidon - Formal Grey is een flexibel, stedelijk en een alternatief voor plastic flessen die een slechte gewoonte van het stadsleven zijn geworden. Deze fles kan elk type vloeistof dragen, over en weer, zonder uw smaak te verstoren.

De natuurlijke thermo-regulering van het staal kan worden gecombineerd met de sluiting breed genoeg om ijs te zetten en de drank koud te houden wanneer je het nodig hebt. U kunt het combineren met een bidonhouder om het aan uw fiets of rugzak te bevestigen. En denk dat elke keer dat u een van deze herbruikbare flessen in plaats van een plastic fles gebruiken, u het vermijden van het gooien van CO2 in het milieu.

Over 24bottles

24bottles is een Italiaans designbedrijf geboren in 2013 met de missie om bij te dragen aan het verminderen van het gebruik van plastic flessen. Ze houden ervan om producten te maken waarbij functie en vorm elkaar aanvullen om een gezonde en duurzame levensstijl te bevorderen, rekening houdend met de persoonlijke stijl.

De flessen zijn gemaakt van hoge kwaliteit 18/8 roestvrij staal geschikt voor gebruik als voedsel, zijn licht van gewicht en gemakkelijk schoon te maken. Na hun leidmotief van duurzaamheid zijn de flessen met 24 flessen CO2-emissievrij. Bovendien bespaart u 80 gram CO2 per keer dat u uw fles bijvult, waardoor u uw eigen ecologische voetafdruk op de planeet verkleint.

Andere producten van Bidons

Klanten die 24bottles Urban Fiets Bidon - Optical Square kochten, kochten ook

Recent bekeken producten