Fixed Tandwiel 21t + Lockring - Zwart

€ 6,95 € 4,95

Bespaar 29% (-€ 2,00)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Fixed Tandwiel 21t + Lockring - Zwart

  • Ultra -hard en verchroomde ontwerp.
  • Antirust coating.
  • 21 tanden.
  • 1.24" x 24 tpi.
  • Lockring inclusief.
  • Kleur: Zwart.

Omschrijving

De Fixed Tandwiel 21t + Lockring Zwart is een hoogwaardig fietsonderdeel dat perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Het tandwiel is gemaakt van ultra-hard en verchroomd materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur en een uitstekende prestatie. Bovendien is het tandwiel voorzien van een antirust coating, waardoor het bestand is tegen corrosie en roest.

Met 21 tanden biedt dit tandwiel een uitstekende balans tussen snelheid en kracht, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten fietsen en rijstijlen. Het tandwiel heeft een standaard maat van 1.24" x 24 tpi, wat betekent dat het compatibel is met de meeste fietsen.

De Fixed Tandwiel 21t + Lockring Zwart wordt geleverd met een lockring, waardoor het tandwiel veilig en stevig op zijn plaats blijft zitten. De lockring is eenvoudig te installeren en zorgt voor een betrouwbare vergrendeling van het tandwiel.

De zwarte kleur van het tandwiel geeft het een stijlvolle en moderne uitstraling, waardoor het perfect past bij de meeste fietsen. Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardig en betrouwbaar tandwiel voor je fiets, dan is de Fixed Tandwiel 21t + Lockring Zwart een uitstekende keuze.

Reviews Fixed Tandwiel 21t + Lockring - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Fixed Tandwiel 21t + Lockring - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten